Házirend

Tisztelt Vendégeink!

Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent megteszünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és problémamentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, és betartani.

Köszönettel: Csoba Balázs birtokigazgató

1.) Check in – Check out információk

A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 11:00 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát fogadónk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

2.) Szobakártya
A vendégek regisztrálásakor szobakulcshoz egy a kapuk nyitására alkalmas távirányítót is kapnak, melynek elvesztése vagy megrongálása esetén 8.000 Ft-ot számolunk fel, mely a vendéget terheli.

3.) Látogatók
A fogadóban és apartman házban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat szíveskedjenek a recepción bejelenteni.

4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: reggelit ingyenes kávéfogyasztást, fürdőköpenyt és szauna törölközőt, jacuzzik és szaunák használatát, zárt parkoló használatát, Wi-Fi elérhetőséget az egész házban, egyszeri ingyenes transzferszolgáltatást Villányba és vissza a szállásra. (A szolgáltatás minden nap reggel nyolc és éjfél között vehető igénybe.)

#

5.)Szauna és Jakuzzi használata

A szaunát és a jacuzzit reggel 8 és este 10 óra között lehet igénybe venni. A szaunák nem egésznap üzemelnek, ezért használati igényét, jelezze kollégainknál a használat előtt legalább fél órával.

Jacuzzit mindenki saját felelőségére veheti igénybe. A jacuzziban üvegpohárból történő italfogyasztás szigorúan tilos és balesetveszélyes! Jacuzzi használat előtt a zuhanyzó használata kötelező!

6.) Egyéb fogyasztás
A fogadó és a birtok területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek. Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég, a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

7.) Dohányzás

A fogadó egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a kijelölt dohányzóhelyeken gyújthatnak rá.

8.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

9.) Kisállatok elszállásolása
Fogadónk maximum 15 kg súlyú, kis termetű, szobatiszta kisállatok (kutya, macska, egyéb házi kedvenc egyeztetés alapján) fogadását biztosítja 3.000 Ft / kisállat / éj áron.

10.) A fogadó és apartman ház értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb.) a fogadóból és apartmanból kivinni tilos!

11.) Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, illetve a lámpák le legyenek kapcsolva.

#

12.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a fogadó recepcióján, vagy a 06/30/657-2757-es telefonszámon haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

13.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a Bocor Fogadó az okozóval megtérítteti.

14.) Kérdése van?
További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a fogadó recepciója ad felvilágosítást. Bízunk abban, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.