Szállás típusok

Bocor Fogadó Apartman és Kemping: Villányi életérzés a nyugalom szigetén.

Tapasztalja meg Ön is Villány rendkívüli hangulatát és a Bocor Birtok nyugodt légkörét.


  • Igényes, első osztályú jól felszerelt szobák
  • Minden szobában kényelmes franciaágy
  • Ingyenes Wifi elérhetőség
  • Prémium kategóriás zuhanyzó
  • LCD Televízió a szobákban
  • Kisharsány rendkívüli csendes légköre
  • A gyönyörű természet közelsége
  • Szauna és Jacuzzi használat
  • Egyszeri INGYENES transzfer Villányba és vissza a szállásra


HÁZIREND
#

Szobák

A fogadó négy földszinti és négy emeleti szobával, valamint egy lakosztállyal rendelkezik. Szobáink kialakításánál és berendezéseink kiválasztásában is fő szempont volt az igényességre való törekvés. A falakba és padlóba hangszigetelést építettünk be. A hűtésről és fűtésről szobánként szabályozható Fan-Coil rendszer gondoskodik, mely a klímával szemben nem okoz allergiás tüneteket és nem szárítja a nyálkahártyát. A szobákat felszereltük LCD tv-vel és wifi hozzáféréssel. Mozgásukban korlátozott vendégeink számára két szobát alakítottunk ki a földszinten az előírásoknak megfelelően, melyeket teljes kényelemmel tudnak használni. Bőséges, házi jellegű reggelivel várjuk vendégeinket. Szállóvendégeink részére ingyenesen biztosítunk egy egyszeri villányi transzfert is, hogy kedvükre kóstolhassák a borvidék különlegességeit.

Apartmanok

4 apartmanból álló épületegyüttesünkben is a kényelem és a magas minőség elérése volt a fő szempont. Ajánljuk baráti társaságoknak és családosoknak egyaránt. Minden apartmanban 2 hálószoba és egy fürdőszoba van, egy teljesen felszerelt konyha és étkező. Az apartmanok is ingyenes WIFI elérhetőséggel és LCD televízióval vannak felszerelve.

Kemping

Legyen sátor vagy lakókocsi, a kempingezés vadromantikája kihagyhatatlan, csupán egy jó hely kell hozzá. Hiába, a kempingezésnek különleges hangulata van, melytől nehezen szabadul bárki, aki egyszer belekóstolt. Fogadónk területén, csodás környezetben fekszik kempingünk, mely egész évben nyitva áll a vendégek előtt.A terület természetközelségével, csendességével hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz, nyugodt pihenéshez. A parkosított környezetben kényelmes sátrazásra vagy lakóautóval való nyaralásra nyílik lehetőség. A lakókocsi beálló egy része térkővel borított, lakórésze pedig pázsitos. Minden területegységet közművesítettünk: áram, víz csatlakozással láttunk el, és vendégeink rendelkezésére állnak férfi, női, és mozgáskorlátozott zuhanyzóink, mellékhelyiségeink is. Ugyan ebben az épületben egy mosogató és mosó helységet is kialakítottunk.